Anti snurkbeugel kopen? 5 snurkbeugels beste getest 2023

Snurkbeugel kopen? Een heel goed idee! Het is namelijk een uiterst effectieve oplossing tegen snurken. Maar welke anti snurkbeugel moet je kiezen? Deze review helpt je snel verder. Lees hier welke snurkbeugel het beste getest is op prijs en garantie.

Snurkbeugel review – 5 snurkbeugels vergeleken

Soorten anti snurkbeugels

Er bestaan vele verschillende soorten anti snurkbeugels. Zo bestaat er een type beugel tegen snurken met één standaard formaat. Het beste is om deze beugels links te laten liggen. Ze zijn namelijk een stuk minder effectief en zitten vaak ongemakkelijk in de mond.

Een betere optie tegen snurken is een snurkbeugel op maat. Een beugel die perfect aansluit op je gebit zal immers comfortabeler zijn en zijn werk beter kunnen doen. Er zijn verschillende manieren waarop je een snurkbeugel op maat kunt aanschaffen.

Allereerst heb je de mogelijkheid om een anti snurkbeugel professioneel op maat te laten maken. Dit kan zowel op medische gronden, na een doorverwijzing van de KNO-arts, of bij een gespecialiseerde kliniek. Het nadeel is dat dit vaak een tijdrovend en duur proces is.

Hulpmiddelen tegen snurken: anti snurkbeugel

De laatste en meest aantrekkelijke optie is om een anti snurkbeugel te kopen die je zelf op maat kunt maken, ofwel, een zelf aanpasbare anti snurkbeugel. De kosten hiervan liggen beduidend lager en het aanmeetproces is erg eenvoudig binnen een paar minuten zelf uit te voeren. Het aanpassen gebeurt middels de zogenaamde ‘kook-en-bijt’-techniek. Hierbij laat je de beugel zacht worden in heet water, wat het eenvoudig maakt om hem naar je gebit vormen. Daarna laat je de beugel hard worden in koud water. Je anti snurk beugel op maat is nu klaar voor gebruik!

Kortom: het aanschaffen van een snurkbeugel op maat is een zeer goedkoop, eenvoudig en snel proces.

De voordelen van een anti snurkbeugel op maat

 • Wetenschappelijk getest door het NCBI.
 • Lost snurken op in grofweg 90% van de gevallen.
 • Eenvoudig en snel aan te passen op je gebit.
 • Gegarandeerd slaapcomfort.
 • Direct resultaat.
 • Gemakkelijk te onderhouden: afspoelen met koud water is voldoende. Er bestaan ook speciale reinigingstabletten tegen luchtjes, maar het gebruik hiervan is niet noodzakelijk en kunnen de beugel zelfs aantasten. Kijk hier dus mee uit.
 • Gemakkelijk op te bergen in het bijbehorende doosje (niet in ruimtes warmer dan 38 graden Celsius).
 • Eenvoudig mee te nemen op reis. Door het kleine formaat kun je de snurkbeugel altijd meenemen, waar je ook naartoe gaat.

Wat kost een anti snurkbeugel?

Wil jij een anti snurkbeugel kopen? Dan is het financiële plaatje waarschijnlijk één van de eerste dingen waar je naar kijkt. Zoals we al zeiden zijn er verschillende soorten anti snurkbeugels en manieren waarop je deze kunt aanschaffen. De kosten voor deze beugels lopen sterk uiteen, dus let daar goed op.

Standaard beugels tegen snurken zijn de goedkoopste optie; voor minder dan €10 kun je al zo’n beugel aanschaffen. Zoals we al zeiden kun je deze beugels echter beter links laten liggen. Je kunt ze niet op je gebit aanpassen en zullen dus vaak oncomfortabel zijn en minder goed werken.

De tweede optie, het laten aanmeten van een MRA beugel bij de KNO-arts of een kliniek, is helaas een zeer prijzige aangelegenheid. In sommige gevallen kunnen de kosten oplopen tot wel €700, afhankelijk van de arts of instelling. Een snurkbeugel op maat wordt vaak enkel vergoed indien je lijdt aan zware slaapapneu.

Zijn er geen goedkopere oplossingen? Ja, gelukkig wel. De zogenaamde zelf op maat te maken snurkbeugels waar we het eerder over hadden zijn de meest aantrekkelijke optie. Als we een optelsom maken tussen effectiviteit en kosten komen deze beugels als beste uit de bus. Omdat de beugel precies aansluit op je gebit, zal hij in veel gevallen even effectief zijn als een professioneel op maat gemaakte beugel. Daarnaast zijn deze beugels online al verkrijgbaar voor minder dan €30, een zeer aantrekkelijke prijs.

Welke anti snurkbeugel kopen?

Wil jij graag een anti snurkbeugel op maat kopen, maar heb je moeite met het bepalen wat de beste snurkbeugel is? Dan hebben we voor jou in onderstaande tabel een vijftal anti snurkbeugels met elkaar vergeleken om je te helpen de beste keus te maken. Onze belangrijkste vereiste om een anti snurkbeugel op te nemen in deze vergelijking is dat deze op maat te maken is.

Daarnaast is het een groot voordeel als je de anti snurkbeugel gedurende een periode mag uitproberen. In dat geval kun je de beugel terugsturen als hij toch niet blijkt te werken en krijg je het aankoopbedrag terug. Helaas blijken niet alle bedrijven deze proefperiode aan te bieden. Om het je gemakkelijk te maken hebben we de onderzochte anti snurkbeugels voor je op een rijtje gezet in een tabel, inclusief prijzen en de proefperiode.

Ten laaste is het belangrijk de snurkbeugel te kopen van een bedrijf met volledige website en (liefst Nederlandstalige) klantenservice. Mochten er problemen zijn dan kan je contact opnemen. Een voorbeeld is de TranquiAir anti snurk beugel die veel op social media wordt gepromoot, dit bedrijf heeft geen klantenservice en een afrekenpagina op een Engelse site.

anti-snurkbeugels-vergelijking-tabel

Conclusie: wat is de beste anti snurkbeugel?

Drie van bovenstaande bedrijven hanteren een niet goed, geld terug garantie door middel van een proefperiode: Mr. Anti Snurk, Oniris en SleepPro. SleepPro biedt u een proefperiode van maar liefst 30 dagen aan. Een anti snurkbeugel dient echter gelijk de eerste nacht effectief te zijn, dus dit is in feite een enigszins leeg gebaar. Roncofer en Snorflex bieden helemaal geen garantie en zijn twee tot drie keer zo duur. Dit zijn daarom risicovollere aankopen, wat de reden is dat wij deze beugels het laagst waarderen.

SleepPro biedt twee verschillende anti snurkbeugels aan, de SleepPro Standaard S1 en de Flex. Van deze twee past de Flex zich nog beter aan uw gebit aan. De SleepPro Standaard S1 zou echter ook prima dienen te werken, dus is de meerprijs van €110 waarschijnlijk niet de moeite waard.  De Oniris anti-snurkbeugel (MRA) is tijdens het schrijven van deze reviews 2 keer zo duur als Mr. Anti Snurk. Oniris biedt een proefperiode van 14 dagen aan.

De winnaar van onze vergelijking is de anti snurkbeugel van Mr. Anti Snurk. Zoals we kunnen zien is het met slechts €27,95 de goedkoopste anti snurkbeugel, waardoor je een hoop geld bespaart. Ook is de beugel aanpasbaar aan het gebit, een vereiste voor een optimale werking. Daarnaast biedt Mr. Anti Snurk zijn klanten een niet goed, geld terug garantie aan. Je kunt gedurende een week de werking van de beugel testen, wat ruim voldoende zou moeten zijn. Werkt de beugel toch niet, dan krijg je zonder gezeur je geld terug. Ook Top-X heeft Mr. Anti Snurk uitverkozen tot de beste snurkbeugel.

Ervaringen van gebruikers met Mr. Anti Snurk

Op internet zijn vele ervaringen met de anti snurkbeugel van Mr. Anti Snurk te vinden. In deze Mr. Anti Snurk review wordt de snurkbeugel bijvoorbeeld beoordeeld met 4,5 ster. De review is gebaseerd op de werking en klantervaringen met de snurkbeugel van Mr. Anti Snurk. We kunnen lezen dat Mr. Anti Snurk is aangesloten bij het keurmerk Webwinkelkeur. Hier hebben klanten de mogelijkheid om hun ervaring met de snurkbeugel van Mr. Anti Snurk achter te laten. In totaal hebben vele honderden klanten dit reeds gedaan. De gemiddelde beoordeling daar is 4 sterren.

Een greep uit de ervaringen van Webwinkelkeur:

Ervaring Mr. Anti Snurk anti snurkbeugel vijf sterren “Mijn vrouw is helemaal blij, maar vooral ik voel me weer fitter, energieker. Dit effect had ik nooit verwacht. Ik kan het iedereen aanraden.” F. van der Salm

Ervaring Mr. Anti Snurk vier sterren“Gebitje is snel en keurig verpakt geleverd. Na het op maat maken volgens de duidelijke handleiding het gebitje in gebruik genomen. Het is in het begin even wennen met slapen, maar het werkt bij mij perfect. Mijn vrouw kan weer fatsoenlijk slapen.” Pascal

Ervaring Mr. Anti Snurk anti snurkbeugel vijf sterren“Anti snurk doet wat het belooft. Binnen 24 uur in huis. Het werk ook nog! Ik was een zware snurker.” J. Woudenberg

Ervaring Mr. Anti Snurk vier sterren“Na even wennen is het me aardig gelukt om het anti snurk beugeltje in te houden. Volgens mijn man werkt het prima, dus een goede oplossing voor een zeer onprettig geluid. Dus tot nu toe goed product!” A. Welp

Ervaring Mr. Anti Snurk anti snurkbeugel vijf sterren“Keurig op tijd geleverd. Goede gebruiksaanwijzing en makkelijk naar de juiste stand te vervormen. Prima pasvorm. En het fijnste van alles: het snurken is voorbij! Het is heel even wennen aan t gebruik, maar doordat alleen de tanden in de beugel staan – en je niet een hele mond vol plastic hebt – is dit geen probleem. Erg blij mee!” Chris

Ervaring Mr. Anti Snurk anti snurkbeugel vijf sterren“Ik snurk aanzienlijk minder, en mijn vriendin heeft nu weer goede nachten. Was vrij sceptisch over het product, maar het werk verrassend goed. Als hij over een paar maanden niet meer lekker zit, bestel ik de volgende.” S. Laugs

Ervaring Mr. Anti Snurk anti snurkbeugel vijf sterren“Helaas, ik zal bij die 10% behoren waarbij deze anti snurkbeugel geen invloed heeft op het verminderen van mijn gesnurk. Contact opgenomen inverband met het gestelde probleem. De procedure niet goed geld terug werd door hun aangeboden. Hierbij zal ik niet nalaten aan vrienden en kenissen te informeren over de goede service en kwaliteit van het gestelde product.” E. Doumen

Ook wordt Mr. Anti Snurk verkocht op Bol.com. Hier zijn eveneens vele positieve beoordelingen door klanten achtergelaten.

Een greep uit de ervaringen van Bol.com:

Ervaring Mr. Anti Snurk anti snurkbeugel vijf sterren“Ik heb slaapapneu en omdat ik niet meteen zin had in ellenlange trajecten met mijn huisarts probeerde ik dit eerst. Ik werd na het eerste gebruik meteen veel fitter wakker en had zoveel energie dat ik meteen kon gaan sporten. Zonder de beugel is het niet te voorspellen of ik goed of niet goed slaap, maar het verschil mét is zo groot dat het voor mij duidelijk is. De eerste nacht kan het wat ongemakkelijk zijn, maar dat went heel snel. ’s Ochtends voel ik aan mijn gebit dat ik de beugel in heb gehad, maar dat gevoel is binnen tien minuten weg. Nog een tip: ik gebruik Blistex Daily Lip zodat mijn lippen niet droog worden door het rusten op de beugel.” Bordewijk

Ervaring Mr. Anti Snurk vier sterren“Na een zeer lange periode van veel snurkoverlast voor mijn echtgenote blijkt Mr Anti Snurk echt te werken! Het is wel even wennen dat apparaat in je mond…maar het resultaat is geweldig!” JvanThull

Ervaring Mr. Anti Snurk anti snurkbeugel vijf sterren“Prettig product! Mijn man snurkt niet meer met deze beugel! Als je de gebruiksaanwijzing van te voren leest is het heel duidelijk hoe je hem goed kan laten passen. Ik kan weer slapen!!!” Ragnaaah

Ervaring Mr. Anti Snurk anti snurkbeugel vijf sterren“Geweldig, zo simpel kan het redden van je huwelijk zijn. Ik slaap weer lepeltje-lepeltje met mijn man, en de bank is ‘s nachts weer vrij van een gefrustreerde ongelukkige echtgenoot. En ik slaap nog steeds prima :)” CalvinK

Ervaring Mr. Anti Snurk vier sterren“Na maanden slecht slapen kan ik weer heerlijk slapen zonder steeds wakker te schrikken van zijn gesnurk.” Hena1973

Ervaring Mr. Anti Snurk anti snurkbeugel vijf sterren“Ik geloofde er niet zoveel in, ik had al zoveel middelen gebruikt tegen het snurken. Maar het is waar wat er staat, ik snurk niet meer en voel me anders bij het wakker worden.” Dosacla

 

Wanneer een anti snurkbeugel niet gebruiken

Heb jij besloten om een anti snurkbeugel te kopen? Dan is het belangrijk dat je gezonde eigen tanden en kiezen hebt. In onderstaande gevallen wordt het afgeraden om een anti snurkbeugel te gebruiken:

 • Als je gebitsprotheses hebt (bijvoorbeeld een kunstgebit).
 • Bij loszittende tanden, kaakproblemen of tandenknarsen (bruxisme).
 • Bij slaapapneu. Mensen met slaapapneu kampen tijdens de nacht op bepaalde momenten met een complete luchtwegobstructie, waardoor er ademstilstanden kunnen plaatsvinden. Laat je in het geval van slaapapneu altijd behandelen door een arts.

Hoe ontstaat snurken?

Om beter te begrijpen hoe een anti snurkbeugel precies werkt, is het belangrijk om te kijken naar de oorsprong van snurkgedrag. We zeiden al dat snurkklachten vaak ontstaan door een gedeeltelijke blokkade van de luchtweg in de keelholte. Hier zijn verschillende oorzaken voor. De meest voorkomende oorzaak is een verslapping van de spieren in het mond- en keelgebied. Het is normaal dat spieren zich tijdens de slaap ontspannen, maar sommige mensen kampen hier in extreme mate mee. Dit komt vaak door ouder worden, maar kan ook ontstaan door alcoholgebruik, oververmoeidheid of het gebruik van bepaalde slaap- of kalmeringsmiddelen.

Anti snurkbeugel tegen snurken

Bron: Snurken.nl

Het gevolg van een verslapping van de spieren is dat de spieren die verantwoordelijk zijn voor het openhouden van de keelholte minder goed werken. Ook bestaat er de kans dat de onderkaak, tong en het zachte gehemelte door de zwaartekracht gemakkelijker naar achteren zakken en de keelholte belemmeren.

Door deze belemmering heeft lucht minder ruimte om zich te verplaatsen. Hierdoor ontstaat er een onderdruk in de keel die ervoor zorgt dat het zachte gehemelte met de huig, de tong en de keelwanden naar elkaar toegezogen worden en gaan trillen. Deze trillingen nemen wij waar als het welbekende snurkgeluid.

Hoe werkt een anti snurkbeugel?

Een anti snurkbeugel is een mondstuk tegen snurken dat tijdens de nacht door de snurker gedragen wordt. Het zorgt ervoor dat de onderkaak naar voren blijft staan. Hierdoor kunnen ook het zachte gehemelte en de tong niet naar achteren zakken en blijft de luchtweg gedurende de nacht vrij. Kortom: de snurkbeugel zorgt ervoor dat de ademhaling niet wordt belemmerd en voorkomt hiermee snurken op een succesvolle manier.

Anti snurkbeugel Mr. Anti Snurk

Zoals we al zeiden zijn snurkbeugels vooral geschikt voor keelsnurkers: mensen die snurken doordat de luchtweg in de keelholte wordt belemmerd. Zij zullen het meeste baat hebben bij de werking van een snurkbeugel.

In de medische wereld wordt een anti snurk beugel ook wel een Mandibulair Repositie Apparaat (MRA) genoemd; het verplaatst (repositie) immers de onderkaak (mandibula). MRA’s worden door hun effectieve werking ook door KNO-artsen aangeraden als één van de beste oplossingen tegen snurken.

Zijn anti snurkbeugels effectief?

Het antwoord op deze vraag is simpelweg: ja. Er zijn verschillende wetenschappelijke onderzoeken uitgevoerd naar het effect van de anti snurkbeugel. Het gerenommeerde Amerikaanse National Institutes of Health en The National Center for Biotechnology Information hebben de anti snurkbeugel uitgebreid onderzocht. Aan het onderzoek deden 134 proefpersonen mee. 96% van hen kampte vóór het onderzoek met ernstige snurkklachten. Tijdens het gebruik van een Mandibulair Repositie Apparaat was dit slechts 2%. Het vervolgonderzoek dat na 350 dagen heeft plaatsgevonden wees uit dat 86% van de proefpersonen nog steeds elke nacht een MRA gebruikte. Kortom het NCBI heeft de snurkbeugel beste getest.

Concluderend kunnen we dus zeggen dat een anti snurkbeugel voor grofweg 90% van alle snurkers een effectief anti snurk middel is.

Dezelfde organisaties hebben na 10 jaar een follow up onderzoek uitgevoerd en hieruit bleek dat een groot gedeelte van de proefpersonen de anti snurkbeugel nog steeds elke nacht gebruikte. Hun conclusie luidde dan ook:

“The mandibular advancement device appears to be an effective long-term solution for a significant number of patients with problem snoring and also those with mild to moderate obstructive sleep apnea.”

Conclusie

Als u een MRA beugel wilt kopen, heb je vele mogelijke opties. Als we alle voor- en nadelen bij elkaar optellen, is Mr. Anti Snurk in onze ogen de beste snurkstopper die verkrijgbaar is. Wat in hun voordeel werkt, zijn de vele onafhankelijke positieve ervaringen met Mr. Anti Snurk. Ongeveer 90% van de klanten ervaart een positieve werking van deze anti snurkbeugel.

Mr. Anti Snurk is onder andere verkrijgbaar op hun officiële website, Etos en op Bol.com.

30 antwoorden
 1. dennis
  dennis zegt:

  ik slaap op mijn buik ik snurk dan en stop met ademen. Wordt tijd dat men is gewoon ophoudt met zeer veel aandacht te schenken aan alles wat het meeste voorkomt en gewoon zowel buikslaap snurkers uitgebreider onder de loep neemt als de rugslapers

 2. Joorissen
  Joorissen zegt:

  altijd interessant om te lezen. Maar het valt mij op, dat de snurkbeugels, die worden vergeleken, van dezelfde leverancier komen. Dus HOE WAARDEVOL is zo’n vergelijk?? Sorry, moest het ff kwijt. Gelukkig heb ik een snurkbeugel gevonden, die bij mij werkt en de INFO van een specialist in SNURKPROBLEMEN komt. Mocht mijn snurkbeugel na 3 jaar niet meer werken, dan probeer ik er een van u uit. groetjes Joorissen

 3. Els
  Els zegt:

  Ik slaap op mijn zij en snurk episch. Om een goede indruk te krijgen van het snurkgedrag kan ik de app van snorelab aanbevelen. Deze registreert hoe je snurkt door je ademhaling in slaap op te nemen en zo kan je als alleenstaande onderzoeken of je snurkt en of een anti snurk middel werkt. Ik heb een jaartje de mr. Anti snurk beugel gebruikt. Op zich effectief, maar pas op! De stand van je gebit kan er enorm onder lijden. Mijn tandarts raadde mij aan er direct mee te stoppen.

 4. Bart
  Bart zegt:

  Graag zou ik niet meer snurken, ikzelf heb er geen last van maar mijn vrouw stapt het 95% ‘s nachts af. Wij hebben het ook niet breed en heb er geen 800-900€ voor er aan één te schaffen. Welk is de beste optie?

  • wat-te-doen-tegen-snurken
   wat-te-doen-tegen-snurken zegt:

   Aangezien u het niet breed heeft raden wij u aan een snurkbeugel te kopen met een probeerperiode en een niet goed geld terug garantie.

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] anti snurkbeugel voor vrouwen lijkt op het eerste gezicht enkel een andere kleur te hebben. Maar is dit het enige […]

 2. […] Bekijk hier de anti snurkbeugel! […]

 3. […] snurken echter vanwege een obstructie in de keel. In dat geval kunnen anti snurk middelen zoals een anti snurkbeugel (Mandibulair Repositie Apparaat) uitkomst bieden. Een anti snurkbeugel voorkomt een blokkade van […]

 4. […] in een anti snurk middel dat snurkklachten bij de bron aanpakt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een anti snurkbeugel, in de wetenschap ook wel een Mandibulair Repositie Apparaat (MRA) […]

 5. […] gedurende de nacht vrij blijft. Zo kan er niet gesnurkt worden. Lees hier meer informatie over de anti snurkbeugel of bekijk hieronder andere effectieve anti snurk […]

 6. […] gebruik van een anti snurk middel. Een voorbeeld van een zeer effectief anti snurk middel is de anti snurkbeugel. Dit is een mondprothese die ervoor zorgt dat de onderkaak van de snurker naar voren wordt gehouden […]

 7. […] de wetenschap wordt een anti snurkbeugel ook wel een Mandibulair Repositie Apparaat (MRA) genoemd. Onderzoek heeft uitgewezen dat 90% van de […]

 8. […] voorbeeld van een effectieve aanpasbare anti snurkbeugel met veel positieve reviews is Mr. Anti […]

 9. […] een alternatief middel. Eén van de effectiefste anti snurk middelen die verkrijgbaar zijn is een anti snurkbeugel. Dit middel pakt de meest voorkomende oorzaak van snurken direct aan. Wat de beugel doet is het […]

 10. […] wel het effectiefste middel dat er bestaat is het zogenaamde anti snurk bitje, ook wel een anti snurkbeugel genoemd. In de medische wereld is dit middel beter bekend als een Mandibulair Repositie Apparaat […]

 11. […] Anti snurkbeugel kopen? Lees hier meer informatie! […]

 12. […] Ja en nee. Aan de ene kant kan een anti snurk kussen effectief zijn, zolang je tenminste op je zij blijft slapen. Helaas gaan veel snurkers uiteindelijk tegen de “gedwongen” zijligging in en rollen weer terug op hun rug. In dat geval ben je terug bij af. Wij raden je daarom aan een anti snurk kussen te proberen, maar er niet teveel geld aan uit te geven: de werking van anti snurk kussens is in de basis namelijk hetzelfde. Daarnaast is de kans groot dat het kussen alleen niet voldoende is om te stoppen met snurken. In dat geval is het slim om een kussen te combineren met een ander anti snurk middel, zoals een anti snurk beugel. […]

 13. […] Lees hier meer informatie over de anti snurkbeugel! […]

 14. […] een eerder bericht hebben we al besproken welke anti snurkbeugel je het beste kunt kopen. Uit deze vergelijking kwam de anti snurkbeugel van Mr. Anti Snurk als beste uit de bus. We zetten […]

 15. […] Ook ernstige snurkers die kampen met extreem verslapte spieren in de keelholte zullen waarschijnlijk meer baat hebben bij een ander, krachtiger anti snurk middel, zoals een anti snurkbeugel. […]

 16. […] laten meten. Ook dit is vaak erg duur. De derde optie is het snelst, eenvoudigst en goedkoopst: het online aanschaffen van een beugel. Er bestaan verschillende websites waar je dit kunt doen. Een aanbieder met zeer veel positieve […]

 17. […] Zoals gezegd wordt snurken veelal veroorzaakt doordat je op je rug slaapt. Wanneer je op je rug slaapt zakt je onderkaak en het zachte gedeelte van je gehemelte naar beneden, dit blokkeert de luchtweg en veroorzaakt het snurken. De anti snurk beugel zorgt ervoor dat de onderkaak niet naar beneden zakt en dat zodoende de luchtweg vrij blijft. De anti snurk beugels staan bekend als één van de effectiefste middelen tegen snurken. Eerder hebben we een overzicht gemaakt en 5 anti snurkbeugels vergeleken, dit vind je hier. […]

 18. […] De kosten van een Snorex Snurkbeugel zijn 895,00 Euro. Dit is een zeer hoog bedrag, maar wanneer u zwaar lijdt onder het snurken van uw partner of er zelf onder lijdt, kan het u deze investering best waard zijn. Er bestaan echter ook vele malen goedkopere anti-snurkbeugels zoals we in deze vergelijking hebben laten zien. […]

 19. […] de aanschaf van een anti-snurkbeugel zijn er drie belangrijke dingen waar je op moet […]

 20. […] verkrijgbaar. Het best is om er eentje aan te schaffen die aanpasbaar is aan je gebit. Lees hier meer over verschillende snurkbeugels die op de markt worden […]

 21. […] snurk middel te gebruiken. Een zeer effectief middel is bijvoorbeeld een aan je gebit aangepaste snurkbeugel. Dit is een bitje dat je onderkaak iets naar voren dwingt, waardoor je luchtweg open blijft en […]

 22. […] en webshops waar u een anti snurkbeugel kunt kopen. In een eerder bericht hebben we besproken welke anti snurkbeugel u het beste kunt kopen. Uit deze vergelijking kwam de Mr. Anti Snurk snurkbeugel als beste uit de bus. We zetten hieronder […]

 23. […] De kosten van een Snorex Snurkbeugel zijn 895,00 Euro. Dit is een zeer hoog bedrag, maar wanneer u zwaar lijdt onder het snurken van uw partner of er zelf onder lijdt, kan het u deze investering best waard zijn. Er bestaan echter ook vele malen goedkopere anti-snurkbeugels zoals we in deze vergelijking hebben laten zien. […]

 24. […] Zoals gezegd wordt snurken veelal veroorzaakt doordat je op je rug slaapt. Wanneer je op je rug slaapt zakt je onderkaak en het zachte gedeelte van je gehemelte naar beneden, dit blokkeert de luchtweg en veroorzaakt het snurken. De anti snurk beugel zorgt ervoor dat de onderkaak niet naar beneden zakt en dat zodoende de luchtweg vrij blijft. De anti snurk beugels staan bekend als één van de effectiefste middelen tegen snurken. Eerder hebben we een overzicht gemaakt en 5 anti snurkbeugels vergeleken, dit vind je hier. […]

Reacties zijn gesloten.