Review: Anti Snurk Armband

Vandaag bespreken we de anti snurk armband, door sommigen ook wel het anti snurk horloge genoemd. Deze speciale armband is een anti snurk middel dat je helpt om te stoppen met snurken door middel van elektronische schokken. Veel mensen die kampen met een snurkprobleem hebben zich laten verleiden door de publiciteitscampagnes voor de anti snurk armband. Echter hebben veel mensen niet gekeken naar de wetenschappelijke basis waarop dit product is ontwikkeld. Niet zo vreemd: deze is er namelijk niet. Naast het ontbreken van wetenschappelijk bewijs ten faveure van de anti snurk armband, ontbreken ook betrouwbare positieve reviews over dit product. In dit artikel zullen we niet dieper ingaan op de werking van de anti snurk armband, maar kijken we naar ervaringen van gebruikers.

Anti snurk armband

Verkrijgbaarheid van de anti snurk armband

De anti snurk armband is onder andere verkrijgbaar op Amazon, van het merk Hivox. Op Amazon heeft men de mogelijkheid ervaringen over een product te delen en dit is dan ook door veel gebruikers gedaan. Hiervolgend zullen we er enkele uiteenzetten.

Ervaringen met de anti snurk armband

Op Amazon werken beoordelingen met een 5 sterrensysteem, waarbij logischerwijs geldt hoe meer sterren hoe beter het product wordt gewaardeerd. De anti snurk armband is door 44 gebruikers beoordeeld, waarvan maar liefst de helft het product met slechts 1 ster beoordeeld heeft. Kortom: een bedroevend slecht resultaat. De anti snurk armband wordt door slechts 25% van de gebruikers met 4 of 5 sterren beoordeeld.

Hieronder een aantal voorbeelden van ervaringen van gebruikers:

Albert – 1 Ster. Werkt niet

“Ik heb dit product gekocht om van mijn snurkprobleem af te komen zodat mijn vriendin ’s nachts niet meer wakker zou worden om oordoppen in te moeten doen. Maar al na één dag het product gebruikt te hebben, kwam ik er achter dat het product zeer oncomfortabel is en laat staan werkt. Ten eerste zou je zonder deken moeten slapen, terwijl als het ’s nachts koud is je je lichaam wilt bedekken. Echter zou het product niet werken omdat de dekens het snurkgeluid zouden “filteren” en het product dus zinloos is. Dit gezegd hebbende, de enige positie waarin je dit product kan gebruiken is door plat op je rug te gaan liggen en je je hand in een vreemde positie moet leggen zodat de microfoon niet belemmert wordt door enig object.

De gebruiksaanwijzing gaf aan dat er geen geluid mag zijn van andere bronnen zoals een verwarming, want dat brengt de anti snurk armband in de war. Kortom, je moet in een geluidsloze kamer en muisstil liggen anders kun je de microfoon blokkeren, het is gewoon een onmogelijke opgave om dit product werkend te krijgen, om deze reden heb ik het dan ook teruggestuurd.

Paelana – 1 ster. Niet aan te raden

Ik raad het niet aan. Ik heb het 1 keer gebruikt en het werkte niet. Daarnaast deden de elektrische schokken pijn.

Mark Sepulveda – 5 Sterren.

Fantastische verkoper. Geweldig product.

Amazon klant – 1 ster. Verspil je geld er niet aan

Ik heb dit product gekocht voor mijn man. Het werkt helaas niet.

Dctaschler – 1 ster. Rotzooi

Het voelt aan als zeer goedkoop plastic. Het is ingewikkeld om het werkend te krijgen, dat deed het uiteindelijk voor 1 nacht. De volgende dag was het al kapot. De helpdesk was onbereikbaar.

Angela K. – 1 ster. Tijdsverspilling

Nooit meer een HIVOX product. De bijgeleverde batterij paste niet eens. Zeer teleurgesteld.

Maria C.L. Jenkins – 1 ster.

Werkte totaal niet.

Donna Davis – 1 ster. Ik kreeg een keiharde schok bij het omdoen

Ik kreeg een keiharde schok bij het omdoen. Je kan het voltage niet omlaag zetten. Ik haat dit ding.

Op de website van Amazon kun je nog veel meer overwegend negatieve ervaringen (veelal in het Engels).

Alternatieve oplossingen tegen snurken

Mocht de anti snurk armband bij jou niet werken, dan is het slim om te kijken naar een ander anti snurk middel waar je wel baat bij hebt. Een middel met 90% slagingskans is de anti snurkbeugel. Deze beugel houdt de onderkaak tijdens de slaap naar voren, zodat de keelholte gedurende de nacht vrij blijft. Zo kan er niet gesnurkt worden. Lees hier meer informatie over de anti snurkbeugel of bekijk hieronder andere effectieve anti snurk middelen.

2 antwoorden
  1. Bollo
    Bollo zegt:

    Ik werd haast geelektrokuteerd bij het gebruik hiervan. Werkt goed voor andere “zaken”, maar niet tegen snurken.

  2. Hanita janssen
    Hanita janssen zegt:

    Heb de armband enkele nachten gedragen. Mijn man heeft me niet gehoord. Een nacht niet gedragen en direkt weer commentaar gehad dat ik snurkte. Het schijnt voor mij te werken hoe ???? Dat weet ik niet.

Reacties zijn gesloten.