Etos start met verkoop van snurkbeugel tegen snurken

Maandag 7 oktober start Etos met de verkoop van de Mr. Anti Snurk beugel. Zij nemen het product op in hun assortiment in het kader van de nieuwe campagne over slapen, waarbij zij de focus leggen op snurken en andere slaapproblemen. Lees hieronder meer over de anti-snurkbeugel en waarom dit middel zo effectief is tegen snurken.

Campagne van Etos

Veel Nederlanders kampen met slaapproblemen, waaronder slapeloosheid en snurken. Uit een onderzoek van het CBS uit 2018 blijkt dat één op de vijf Nederlanders met slaapproblemen kampt. Zij vallen bijvoorbeeld moeilijk in slaap of worden te vroeg wakker.

Ook snurken is bij veel Nederlanders een groot probleem. Naar schatting snurkt maar liefst 30 procent van de volwassenen regelmatig. Dit leidt niet alleen tot geluidsoverlast bij partners en huisgenoten, maar kan daarnaast ook negatieve gevolgen voor de gezondheid hebben.

Etos wil met de nieuwe campagne de aandacht vestigen op bovenstaande slaapproblemen. In het kader van snurken starten zij met de verkoop van de anti-snurkbeugel van Mr. Anti Snurk. De anti-snurkbeugel is één van de effectiefste oplossingen tegen snurken. Al vele Nederlanders zijn door Mr. Anti Snurk van hun snurkklachten verlost geraakt.

Waarom is de beugel zo effectief?

Wat doet Mr. Anti Snurk?

Mr. Anti Snurk is een anti-snurkbeugel die zich richt op de belangrijkste oorzaak van snurken, namelijk het naar achteren vallen van de onderkaak. Dit gebeurt onder invloed van het ontspannen van de spieren tijdens je slaap.

Het gevolg hiervan is dat de luchtweg in de keelholte geblokkeerd raakt, waardoor lucht slechts een nauwe doorgang heeft. Dit zorgt ervoor dat de luchtstroom turbulent wordt, waardoor trillingen van de keelweefsels ontstaan. Deze trillingen veroorzaken het snurkgeluid dat je hoort.

De anti-snurkbeugel bestrijdt dit. De beugel zorgt ervoor dat de onderkaak ‘s nachts in positie blijft. Hierdoor blijft de luchtweg vrij en stopt het snurken. Hier is hierbij wel belangrijk dat je een anti-snurkbeugel op maat gebruikt.

Anti-snurkbeugel op maat

Een anti-snurkbeugel op maat is een beugel die je kunt aanpassen op je gebit. Een aangepaste beugel zorgt voor meer gebruiksgemak en een betere werking.

Het grote voordeel van Mr. Anti Snurk is dat je de beugel zelf op maat kunt maken. Dit is eenvoudig en kun je thuis binnen 5 minuten doen. Je werkt hierbij met de kook-en-bijt techniek. Dit houdt in dat je de beugel eerst in heet water dompelt om hem zacht te laten worden. Vervolgens kun je hem door middel van je vingers, wangen en lippen naar je gebit vormen. Hierna houdt je de beugel in koud water, zodat hij hard wordt. De beugel is nu klaar voor gebruik.

Wetenschappelijk bewezen werking

Het gerenommeerde Amerikaanse onderzoeksbureau National Center for Biotechnology Information (NCBI) heeft een onderzoek uitgevoerd naar de werking van de anti-snurkbeugel. Aan dit onderzoek deden 134 proefpersonen mee. 96 procent van hen snurkte volgens hun partners vaak of altijd luid. Met het gebruik van de anti-snurkbeugel was dit slechts 2 procent.

Na ongeveer een jaar gebruikte 86 procent van de patiënten de beugel nog steeds elke nacht. Daarom luidt de conclusie van het NCBI dat de anti-snurkbeugel een effectieve behandeling tegen snurken is. Ook KNO-artsen raden de anti-snurkbeugel aan bij snurken.

Mr. Anti Snurk beugel kopen bij Etos

Mr. Anti Snurk

Je kunt nu de anti-snurkbeugel van Mr. Anti Snurk bij Etos kopen.

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Anti Snurk is onder andere verkrijgbaar op hun officiële website, Etos en op […]

Reacties zijn gesloten.