Snorex Snurkbeugel van Somnoclinic ervaringen review

De Snorex snurkbeugel van Somnoclinic is één van de bekendste snurkbeugels in Nederland en België. Het bedrijf is gevestigd te Weert, maar heeft ook behandelcentra in Breukelen en Antwerpen. Het is een veelbesproken bedrijf. In diverse kranten en televisieprogramma’s en op verschillende websites heeft de snurkbeugel centraal gestaan. Op de website staat aangegeven dat zij de winnaar zijn van de Nationale Succes Award 2016. Deze wordt volgens de betreffende website echter pas in 2017 uitgereikt dit is dus enigszins verwarrend. UPDATE juni 2017: na het hele succesaward debacle is dit dus van beide websites verwijderd. Er is enkel nog een persbericht over te vinden.

Snorex snurkbeugel

Bron afbeelding: Snorex.nl

Ondanks al deze externe verwijzingen ziet de website van Snorex er erg verouderd uit. Ook ontbreken basiszaken, zoals de Algemene Voorwaarden en een Privacy Policy. Ook zijn de Copyright gegevens niet meer bijgewerkt sinds 2015. Snorex vormt onderdeel van Somnoclinic.com. Ook deze website is sterk verouderd en heeft zijn Copyright gegevens niet meer bijgewerkt sinds 2012. UPDATE juni 2017: Inmiddels zijn de websites van Snorex.nl en Somnoclinic.com vernieuwd en gemoderniseerd.

Alhoewel de websites geen vertrouwen uitstralen, staat de Snorex snurkbeugel regelmatig in spotlight in verscheidene media, wat het vertrouwen compenseert.

Kosten Snorex Snurkbeugel Snurken.org

De kosten van de snurkbeugel via snurken.org zijn €945,00 een zeer hoog bedrag. Wanneer je echter zwaar lijdt onder het snurkgedrag van je partner of van jezelf, kan het deze investering best waard zijn. Er bestaan echter ook vele malen goedkopere snurkbeugels, zoals we in deze vergelijking van verschillende snurkbeugels hebben laten zien.

Ervaringen met de Snorex Snurkbeugel van Somnoclinic

Op de website van Snorex snurken.org staan enkele reviews van klanten. Deze ervaringen zijn echter niet geplaatst via een onafhankelijk platform zoals Trustpilot. De foto’s bij de getoonde reviews lijken van een fotodatabase te zijn gekocht. UPDATE juni 2017: Inmiddels is deze pagina verwijderd.

Kortom, deze ervaringen stralen geen vertrouwen uit. Gelukkig zijn er meer websites waar mensen hun ervaringen hebben geplaatst:

Tros Radar

Op de website van Radar zijn verschillende ervaringen te lezen. De meningen over de beugel zijn verdeeld. Ongeveer de helft van de mensen is positief en de andere helft klaagt over ongemakken of disfunctioneren. Lees hier, hier en hier de laatste ervaringen met de Snorex.tros-radar

NCBI PubMed

Ook het Amerikaans NCBI (National Center for Biotechnology Information) heeft onderzoek gedaan naar de Snorex snurkbeugel. Deze bleek in slechts 25% van de gevallen effectief tegen apneu.

Apneuvereniging

Op dit forum wordt de Snorex zowel hier als hier besproken. De meningen zijn hier verdeeld. Een belangrijke opmerking van een forumlid is dat men op moet passen bij slaapapneu. Het snurken kan bij apneupatiënten wellicht verholpen worden met de beugel, maar de ademstilstanden niet altijd. Mensen die lijden aan slaapapneu dienen daarom altijd in overleg met hun KNO-arts te kijken of de snurkbeugel een geschikt voor hen is.apneuvereniging

Snorex-apneu-rcc

De Reclame Code Commissie geoordeeld dat de Snorex snurkbeugel niet bewezen effectief is tegen apneu en Snorex hier geen reclamen meer voor mag maken. Bron afbeelding: https://www.reclameboek.nl

Alternatief voor de Snorex snurkbeugel

Als je geïnteresseerd bent in de aanschaf van een snurkbeugel, maar liever niet (te)veel geld uitgeeft aan een anti snurk middel waarvan je niet zeker weet of je er baat bij zult hebben, kun je beter eerst een goedkopere snurkbeugel uitproberen.

Somnoclinic locaties

Snorex Weert Burgemeesterlaan 10 6002 EG Weert Nederland Tel: +31 (0) 495 53 00 56Snorex Rotterdam Jan Ligthartstraat 95 3083 AL Rotterdam Nederland Tel: +31 (0) 10 53 00 777Snorex Breukelen (Amsterdam) De Corridor 21/a 3621 ZA Breukelen Nederland Tel: +31 (0) 20 719 23 00Snorex Antwerpen/Deurne Herentalsebaan 77 2100 Antwerpen / Deurne Belgie Tel: +32 (0) 3 555 97 82

 

7 antwoorden
 1. b boele
  b boele zegt:

  waardeloos die aangepaste snorexbeugel, mijn man is in breukelen geweest, dat ding is al 5 keer gesteld en hij snurk er finaal doorheen, 900 euro lichter en nog steeds snurken, alleen apart slapen helpt.

  • Matthijs
   Matthijs zegt:

   vriendin van mijn moeder had er 1 en daardoor ben il ook in Breukelen geweest en heb ik de Snorëx beugel nu 3 jaar en mijn relatie is er een stuk beter van geworden… ik zaagde hele oerwouden om en sliep daarom vaak op de logeerkamer… dus ik heb er wel enorm veel baad bij… helaas dat het bij uw man niet goed werkt..
   Dus bij de 1 werkt het wel en de ander niet..

 2. Eva Hansen
  Eva Hansen zegt:

  Ik vraag me af er mensen zijn die hun geld terug gekregen hebben als het snurken niet minder is na een jaar?

 3. Daan
  Daan zegt:

  Ik ben ook in Breukelen geweest en kwam in een soort van marketing fuik terecht. Je wordt van A tot Z bewerkt in een soort van tandarts-achtige setting. Producten van concurrenten worden de grond in geboord. Vreemde ervaring die niet klopt en waarmee ze ter plekke proberen je een beugel van 950 euro aan te laten schaffen.
  Ik heb inmiddels een andere snurkbeugel aangeschaft die slechts 27 euro kost maar voor mij perfect werkt.

  • wat-te-doen-tegen-snurken
   wat-te-doen-tegen-snurken zegt:

   Hoi Daan,

   Dank voor het delen van je ervaring. Had je het gevoel dat er sprake was van dwang? En voor welke snurkbeugel heb je uiteindelijk gekozen?

 4. Geert
  Geert zegt:

  Wat een vreemde verhalen lees ik hier allemaal. Ik ben al 20 jaar tevreden gebruiker van de snorex. Ik heb m nog zelfs in de guldentijd gekocht voor toen 995,- gulden. Inmiddels ben ik binnenkort aan mijn 3de beugel toe.
  Als mensen het gevoel hebben dat ze beter af zijn met een beugeltje van 27 euro, waarvan ze niet weten van welke materialen die gemaakt zijn en het wel in hun mond durven doen, dan moeten ze dat vooral doen. Ik ben in ieder geval tevreden over deze beugel en de service. want als er iets is kan ik altijd gratis langskomen voor controle en aanpassing. Nogmaals ik kan mij voorstellen dat mensen denken dat je een poot uitgetrokken wordt als een beugel zo duur is en op internet een beugel ”maar” 27 euro kost. Maar vergeet niet dat je echt appels met peren aan het vergelijken bent. iets wat uit China komt is nooit hetzelfde als iets wat in Nederland met de hand wordt gemaakt.

Reacties zijn gesloten.