Snorex Snurkbeugel – Kosten & Ervaringen – Snurken.org Somnoclinic

De Snorex snurkbeugel is één van de bekendste anti snurkbeugels in Nederland en België. Het bedrijf is gevestigd te Weert, maar heeft ook behandelcentra in Breukelen en Antwerpen. Het is een veelbesproken bedrijf. In diverse kranten en televisieprogramma’s en op verschillende websites heeft de snurkbeugel centraal gestaan. Op de website staat aangegeven dat zij de winnaar zijn van de Nationale Succes Award 2016. Deze wordt volgens de betreffende website echter pas in 2017 uitgereikt dit is dus enigszins verwarrend. UPDATE juni 2017: na het hele succesaward debacle is dit dus van beide websites verwijderd. Er is enkel nog een persbericht over te vinden.

Snorex snurkbeugel

Bron: Snorex.nl

Ondanks al deze externe verwijzingen ziet de website van Snorex er erg verouderd uit. Ook ontbreken basiszaken, zoals de Algemene Voorwaarden en een Privacy Policy. Ook zijn de Copyright gegevens niet meer bijgewerkt sinds 2015. Snorex vormt onderdeel van Somnoclinic.com. Ook deze website is sterk verouderd en heeft zijn Copyright gegevens niet meer bijgewerkt sinds 2012. UPDATE juni 2017: Inmiddels zijn de websites van Snorex.nl en Somnoclinic.com vernieuwd en gemoderniseerd.

Alhoewel de websites geen vertrouwen uitstralen, staat de Snorex snurkbeugel regelmatig in spotlight in verscheidene media, wat het vertrouwen compenseert.

Kosten Snorex Snurkbeugel Snurken.org

De kosten van de snurkbeugel via snurken.org zijn €945,00 een zeer hoog bedrag. Wanneer je echter zwaar lijdt onder het snurkgedrag van je partner of van jezelf, kan het deze investering best waard zijn. Er bestaan echter ook vele malen goedkopere anti snurkbeugels, zoals we in deze vergelijking van verschillende anti snurkbeugels hebben laten zien.

Ervaringen met de Snorex Snurkbeugel van Somnoclinic

Op de website van Snorex snurken.org staan enkele reviews van klanten. Deze ervaringen zijn echter niet geplaatst via een onafhankelijk platform zoals Trustpilot. De foto’s bij de getoonde reviews lijken van een fotodatabase te zijn gekocht. UPDATE juni 2017: Inmiddels is deze pagina verwijderd.

Kortom, deze ervaringen stralen geen vertrouwen uit. Gelukkig zijn er meer websites waar mensen hun ervaringen hebben geplaatst:

Tros Radar

Op de website van Radar zijn verschillende ervaringen te lezen. De meningen over de beugel zijn verdeeld. Ongeveer de helft van de mensen is positief en de andere helft klaagt over ongemakken of disfunctioneren. Lees hier, hier en hier de laatste ervaringen met de Snorex.tros-radar

NCBI PubMed

Ook het Amerikaans NCBI (National Center for Biotechnology Information) heeft onderzoek gedaan naar de Snorex snurkbeugel. Deze bleek in slechts 25% van de gevallen effectief tegen apneu.

Apneuvereniging

Op dit forum wordt de Snorex zowel hier als hier besproken. De meningen zijn hier verdeeld. Een belangrijke opmerking van een forumlid is dat men op moet passen bij slaapapneu. Het snurken kan bij apneupatiënten wellicht verholpen worden met de beugel, maar de ademstilstanden niet altijd. Mensen die lijden aan slaapapneu dienen daarom altijd in overleg met hun KNO-arts te kijken of de snurkbeugel een geschikt voor hen is.apneuvereniging

Alternatief voor de Snorex anti snurkbeugel

Als je geïnteresseerd bent in de aanschaf van een anti snurkbeugel, maar liever niet (te)veel geld uitgeeft aan een anti snurk middel waarvan je niet zeker weet of je er baat bij zult hebben, kun je beter eerst een goedkopere snurkbeugel uitproberen.

Snorex Snurkbeugel – Kosten & Ervaringen – Snurken.org Somnoclinic
5 (100%) 1 vote
3 antwoorden
 1. b boele
  b boele zegt:

  waardeloos die aangepaste snorexbeugel, mijn man is in breukelen geweest, dat ding is al 5 keer gesteld en hij snurk er finaal doorheen, 900 euro lichter en nog steeds snurken, alleen apart slapen helpt.

  Beantwoorden
  • Matthijs
   Matthijs zegt:

   vriendin van mijn moeder had er 1 en daardoor ben il ook in Breukelen geweest en heb ik de Snorëx beugel nu 3 jaar en mijn relatie is er een stuk beter van geworden… ik zaagde hele oerwouden om en sliep daarom vaak op de logeerkamer… dus ik heb er wel enorm veel baad bij… helaas dat het bij uw man niet goed werkt..
   Dus bij de 1 werkt het wel en de ander niet..

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *