Dr. Breathe Well Ervaringen + Review & Waar Kopen?

De Dr. Breathe Well neusspreider wint sterk aan populariteit. In deze review bekijken we verscheidene ervaringen met de Dr. Breathe Well neusspreider. Daarnaast bespreken we waar je Dr. Breathe Well het beste kunt kopen.

Ervaringen met Dr. Breathe Well

Op de website van bol.com kunnen verscheidene reviews vinden. Op dit moment staan er 29 reviews waarvan er 23 positief zijn en 6 negatief. Over het algemeen zijn de ervaringen met Dr. Breathe Well dus positief. Hieronder een selectie van een aantal reviews:

Ik klink al jaren als Darth Vader als ik slaap, maar dankzij dit product kan mijn partner eindelijk weer genieten van zijn nachtrust!

MerelMartijnNext level zuurstof

 Fijn dat er verschillende maten in zitten waardoor je echt kan kiezen wat het beste past. Bij mij heeft het mij meer lucht gegeven en word ik meer uitgerust wakker.

SabjeWerkt prima

Verschillende maten, altijd handig. Heb je een scheef neusschot zoals ik kan het zijn dat je er maar één nodig hebt (losknippen van elkaar). Let dan wel op dag je niet een te kleine pakt maar dat lijkt me logisch.

AliasvaneenAnoniempjeWeinig op aan te merken

 Ik heb deze neusspreider gekocht omdat ik last had van licht snurken. Daarnaast piepte mijn neus bij het ademhalen en daar werd ik zelf wakker van. Ik heb alle 4 de maten geprobeerd maar 2 waren er veel te klein. De grootste vond ik niet prettig zitten. Uiteindelijk gebruik ik nu de op één na grootste, die zit fijn. Ik merk inderdaad dat ik veel meer lucht krijg en het gepiep helemaal weg is.

SonjaVermeerIk krijg meer lucht

In één woord geweldig! Ik ben zo blij dat ik deze neusspreider heb besteld. Ik moet toegeven dat ik er zeer sceptisch tegenover stond. Maar het werkt inderdaad. Ik snurk niet meer en mag weer naast mijn vriendin slapen.

MaximMeerkoetsSuper product!

Ik had veel last van een piepend geluid door mijn neus en licht snurken. De grootste maat van de 4 die je krijgt werkt perfect voor mij. Ik voel de lucht weer vrijer stromen door mijn neus. Ik word echt fitter wakker doordat ik lekkerder slaap!

Kdegreef Dikke prima

Het product werkt erg goed. Ademen tijdens het slapen is nu een stuk makkelijker

AhadzikaAanrader

Van een vriendin deze gekke neusspreiders gekregen omdat ik altijd zo klaagde over het gesnurk van mijn vriend. Wat een verademing! Eindelijk weer eens normaal kunnen slapen zonder dat gesnurk naast me!

anneederveenHeerlijk geslapen

Prima product. Heel makkelijk in gebruik. Vanaf de eerste nacht direct geen gesnurk meer. Aanrader!

robertluijendijkGeen gesnurk meer

 Bij mij werkt het niet en ik vind het behoorlijk aanwezig. Er zit geen info bij mbt hoe het moet zitten/ voelen.

Togram1 Teleurstellend

Mijn vriend snurkt niet die is een bulldozer en zelfs met zo’n device in z’n neus snurkt hij nog steeds elke nacht !! Beetje jammer… Hopelijk hebben anderen hier meer baat bij..

syllzHelaas niet echt een succes..

 Prima product. Helpt inderdaad tegen snurken. Ik merk ook dat ik meer lucht door mijn neus krijg. Krijg er wel wat drogere neusgaten door.

marcovanderweteringenAnti snurk

Het werkt, geen last meer van een snurkende man.

ernixIdeaal anti snurk artikel

 Geeft echt extra lucht!

Mieke6 Eindelijk weer goed ademen

Helpt Dr. Breathe Well tegen snurken?

Het ligt eraan waarom je snurkt. Heb je last van keelsnurken (en dat hebben veel mensen) dan zal de neusspreider niet helpen. Heb je last van te nauwe of geblokkeerde neusgaten dan is de kans zeer groot dat Dr. Breathe Well helpt.

Het voordeel van een neusspreider is dat ook wanneer je er niet mee stopt met snurken, je er toch baat bij hebt. De neusspreider zorgt er namelijk voor dat je meer lucht binnenkrijgt. Meer lucht voor je hersenen tijdens het slapen is sowieso goed. Je nachtrust verbetert dus door het gebruik van een neusspreider.

De neusspreider wordt ook aangeraden om te gebruiken in combinatie met andere anti snurk middelen zoals een snurkbeugel. Het is dus absoluut een goed idee om een neuspreider te kopen.

Waar te koop?

Je kunt Dr. Breathe Well kopen op verscheidene websites:

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *