Snore No More – Review & Ervaringen – Waar te koop?

In deze Snore No More review delen we verscheidene ervaringen van gebruikers. Daarnaast lichten we nog enkele belangrijke zaken toe. Lees snel verder.

Wat is Snore No More?

snorenomoreSnore No More is een anti snurk neusspreider. Het is een neusspreider van het type met buisjes die in beide neusgaten geduwd moeten worden en verbonden zijn met een bruggetje.

De anti snurk neusspreider houdt de neusgaten extra open tijdens het slapen en voorkomt zo nasaal snurken. Er zijn verscheidene neusspreiders op de markt en we gaan in deze review nu bekijken wat de ervaringen zijn met de Snore No More.


Ervaringen

Snore No More wordt enkel verkocht via bol.com en hun eigen website. Aangezien de ervaringen op hun eigen website niet geplaatst zijn via een onafhankelijk platform laten we deze hier buiten beschouwing. We baseren on dus enkel op de ervaringen met Snore No More op bol.com.snore no more reviewOp bol.com lezen we voornamelijk negatieve ervaringen met Snore No More. Van de 37 reviews zijn er maar liefst 21 negatief. De voornaamste klacht lijkt te zijn dat het niet helpt tegen snurken. We gaan de reviews in de gaten houden om te kijken of er verandering komt in de negatieve ervaringen.

Een greep uit de ervaringen met Snore No More:

* Valt uit

Ik heb geen idee of het tegen snurken helpt want de buisjes vielen de hele tijd uit mijn neus. Zonde van het geld.

* Jammer

Ik heb nu al een aantal snurk producten geprobeerd en niks werkt. De snorenomore werkt dus helaas ook al niet. Ik word hier radeloos van, ik lig elke nacht wakker.

** Werkt niet. Doet niet wat het belooft.

Helpt niet echt. Soms lijkt het wel zo. Maar snurken gaat niet over.

** Miskleun

Heeft mij totaal niet geholpen helaas

**** Heerlijk geslapen

Functioneert goed. Beschrijving over tijd en hoeveelheid water summier.

**** Minder snurken

Flexibel, voelt zacht aan, makkelijk in te brengen.
Fijn dat er 4 maten geleverd worden.
Blijft niet altijd goed zitten.
Vermindert het snurken, maar stopt het niet.

***** ik heb weer lucht snachts en ook overdag

Ik gebruik deze buisjes ommeer lucht te krijgen, overdag en ook snachts. Ik schrok hoe beperkt ik via mijn neus kan ademen. Deze buisjes helpen daar geweldig bij. Ik heb het uitgeprobeerd en ben erg blij met het resultaat. Toppie

** Helpt helaas niet tegen snurken

Het is gemaakt van zacht materiaal waardoor het niet vervelend zit. Het helpt alleen helaas echt niet tegen het snurken. Er wordt nog steeds gesnurkt en ook het geluid wordt er niet minder door 🙁

Wetenschappenlijk bewezen

Ten laatste viel ons nog iets merkwaardigs op. Op Google adverteert Snore No More dat het een wetenschappenlijk bewezen en uitgebreid getest product is. Ook zou het moeten werken tegen apneu.snore no more wetenschappelijk bewezenEchter kunnen we al deze claims op de website niet terugvinden. Er is nergens op de website enige informatie te vinden over de wetenschappelijke onderzoeken. Daarnaast wordt ook de medische claim dat het tegen apneu zou helpen ook nergens vermeldt.

Waar te koop?

Je kunt Snore No More eenvoudig via bol.com kopen. Je kunt ook via de eigen website bestellen maar bol.com heeft betere levervoorwaarden.

Alternatief

Dr. Breathe Well biedt een pakket aan met daarin 4 verschillende type neusspreiders zodat je zelf kunt vergelijken welke je het fijnste vindt zitten.

 

 

1 antwoord
  1. H. van de Wetering
    H. van de Wetering zegt:

    Helaas was bij mij snorenomore geen goede ervaring. Ik snurkte nog steeds en vond het niet prettig zitten.

Reacties zijn gesloten.